Вітаємо, ГістьЧетвер, 2024-03-28, 6:55 PM

Рік креативності & інновацій в Україні


Головна » Євроклуби

В рамках Програми ресурсної підтримки кримських Євроклубів, Центр регіонального розвитку "Топ К`ая" запрошує Євроклуби АР Крим до обласної Мережі Євроклубів "Кримська Дипломатія"

Нещодавно до Мережі увійшли нові клуби:

  1. Севастопольский Евроклуб "Путеводная звезда" (школа №22) – 9 участников. Девиз евроклуба – «Единство в многообразии». Модератор евроклуба – Ирина Коробкова, опекун евроклуба – Егжанова Ольга Викторовна (преподаватель английского языка). Контактный адрес – 99040, Крым, г.Севастополь, пр.Остряково 65, тел – (0692) 441603. Основная миссия – изучение истории и культуры стран. Символ – герб Севастополя, окруженный звездами Евросоюза.
  2. Бахчисарайский туристический Евроклуб  "Дети леса" (г.Бахчисарай) – 6 участников. Девиз евроклуба – «Прямо к порогу подходит дорога, стоит лишь дверь распахнуть, и если уж ты шагнул за порог, придется пройти весь путь». Модератор евроклуба – Виктор Целищев, опекун евроклуба – Муждаба Айде ... Читати далі »
Категорія: Євроклуби | Переглядів: 1226 | Додав: innovate | Дата: 2009-04-04 | Коментарі (0)

31 березня в 15:00 в Українському Будинку в рамках спільного проекту "Нашого Радіо" та Представництва Єврокомісії в Україні "Європа в серцях українців" відбудеться зустріч Євроклубів зі студентською молоддю Києва. На зустрічі представники провідних Євроклубів України познайомлять студентів з метою і формами роботи Євроклубів у сучасному інтерактивному форматі.
 
Головною метою Євроклубів є залучення молоді до реалізації Європейського вибору, втілення європейських стандартів молодіжної політики, впровадженню демократичних цінностей і розвитку громадянського суспільства в Україні. Євроклуби здійснюють інформування молоді з питань евроінтеграції, впровадження програм неформальної освіти, спрямованих на поглиблення знань про європейську інтеграцію, сприяють викладанню європейських студій у навчальних закладах, активно залучаються до розвитку місцевої та європейської молодіжної політики та виконують багато інших соціально-важливих функцій.
  ... Читати далі »
Категорія: Євроклуби | Переглядів: 1084 | Додав: innovate | Дата: 2009-03-28 | Коментарі (0)

Запрошуємо ознайомитись з найближчими громадськими заходами Центр "Топ К`ая" з м.Бахчисарай, АР Крим.
 
17-22 березня 2009 р – директор Центру «Топ К`ая» Олександра Целіщева прийме участь та презентує програму ресурсної підтримки кримських євроклубів на українсько-чеському практичному семінарі "Стратегії та механізми інформування громадськості про Європейську інтеграцію" в м. Сімеїзі АР Крим, який проводить Донецький молодіжний дебатний центр, Мережа проєвропейських організацій України та Інститут європейської політики "EUROPEUM", (Чехія).
 
25 березня 2009 року – в п.Ходжа-Сала (Бахчисарай, Крим) Центр «Топ К`ая» відкриває тижневий табір толерантності «Багатонаціональна культура – Єдина Європа». Учасники – молодіжні лідери з України, Румунії, Польщі, Грузії, Азербайджана. Табір проводиться при підтримці фонду Маршалла та фонду А.Яценюка «Open Ukraine». Модератор табору – Олександра Целіщева.
 
... Читати далі »
Категорія: Євроклуби | Переглядів: 1144 | Додав: innovate | Дата: 2009-03-26 | Коментарі (0)

Мета проекту: ознайомлення шкільної молоді м. Кременчука  з польською культурою, та Польщею як країною, зокрема. Сприяти молодіжній дипломатії між двома країнами; інтеграції між партнерськими Шкільниим Європейським клубами та Центрами Дитячої Дипломатії м.Кременчука.

3 березня 2009 року за підтримки АСМБР, Представництва Польської туристичної організації в Україні та Польського інституту в м. Києві відбулось відкриття проекту "Польські дні у Кременчуці" на базі Кременчуцької гімназії №5.
У рамках відкриття проекту відбулась зустріч старшокласників з Президентом АСМБР Андрієм Васильовичем Мельником, на якій були обговорені питання значення народної та дитячої дипломатії, можливості подальшого розвитку Євроклубу "Діалог" та Центру дитячої дипломатії «Польща - Україна» Кременчуцької гімназії №5.
 
В урочистій обстановці Президентом АСМБР Андрієм Мельником та директором гімназії № 5 Ілоною Бобер було підписано Меморандум про співпра ... Читати далі »
Категорія: Євроклуби | Переглядів: 1246 | Додав: innovate | Дата: 2009-03-24 | Коментарі (0)

Молодіжні громадські організації Херсонської області беруть активну участь у підготовці заходів з відзначення дня Європи.
 
З метою належної організації святкування Дня Європи в області та проведення в рамках заходу бізнес-форуму "Херсонщина - Швеція", голова обласної держаної адміністрації підписав розпорядження про відзначення в області Дня Європи.
 
Відповідно до нормативного документу утворено організаційний комітет з підготовки та проведення в рамках Дня Європи в області та затверджено план заходів проведення у травні 2009 року Дня Європи в Херсонській області.
Вперше до виконання плану заходів долучилися молодіжні громадські організації. Громадські організації:
Молодіжний центр регіонального розвитку, Євроклуб Херсонського державного університету та Нова генерація беруть участь у реалізації плану заходів в частині проведення інформаційно-просвітницької кампанії та розважальних заходів для молоді.
Категорія: Євроклуби | Переглядів: 1009 | Додав: office-mcrr | Дата: 2009-03-19 | Коментарі (0)

Минулого тижня у м. Каховка Херсонської області відбувся дводенний семінар для учнівської молоді міста в рамках проекту «Знання про Європу - молодь як ініціатор змін», що реалізується в області громадською організацією Молодіжний центр регіонального розвитку за підтримки міжнародного фонду Відродження.
 
Під час дводенного семінару, старшокласники розробляли статути діяльності шкільних євроклубів, вирішували складні питання щодо технічного оснащення клубу та взаємодії із шкільною та міською адміністраціями. Учні виробляли стратегію щодо визначення відмінностей та спільних рис між українцями та європейцями. У вигляді малюнків вони відображали українську дійсність та європейську сучасність.
 
За результатами роботи діти показала високі знання про європейську культуру та майже повну її відсутність на території України. Фотокопії малюнків складатимуть окрему частину проекту та згодом будуть направлені до відповідних місцевих орг ... Читати далі »
Категорія: Євроклуби | Переглядів: 1182 | Додав: office-mcrr | Дата: 2009-03-18 | Коментарі (0)

Громадські організації "Вінницький регіональний центр інформації "Креатив" та "Філософія Серця" проводять обласний конкурс "ПІЗНАЙМО ВІННИЧЧИНУ!".
 
Метою конкурсу є консолідація молоді у збереженні історичної та культурної спадщини Вінниччини як європейської цінності. Виконанню цієї мети слугує запровадження демократичних практик молодіжної роботи, яка ґрунтується на європейських цінностях та активній участі молоді в суспільному житті.
 
Конкурс проводиться в рамках програми "Чемпіони європейської освіти" проекту громадської організації "Європейський діалог" "Європейська освіта для неурядових ініціатив".
 
Партнерами конкурсу виступають: Представництво Європейської Комісії в Україні, Вінницьке міське управління освіти, Управління освіти і науки Вінницької ОДА, Управління культури і туризму Вінницької ОДА, Центр європейської інформації у м. Вінниця, ВОУНБ ім. К.А. Тімірязєва, Обласна ... Читати далі »
Категорія: Євроклуби | Переглядів: 1691 | Додав: innovate | Дата: 2009-03-06 | Коментарі (0)

Євроклуб "Єврофест" Херсонського національного технічного університету пропонує познайомитись з планами роботи і залучитись до заходів Євроклубу у 2009 році.
 
Контактна особа: Анастасія Кравець, е-пошта Євроклубу: evrofest[ @ ]ukr.net
 

План роботи евроклубу ХНТУ "Єврофест"

... Читати далі »

Категорія: Євроклуби | Переглядів: 2935 | Додав: innovate | Дата: 2009-03-06 | Коментарі (0)

У рамках Європейського року креативності та інновацій 20 лютого 2009 року у приміщені ХЗШ №158 пройшла Майстерня креативності та інновацій для Євроклубів різних районів міста.
 
Європейський рік креативності та інновацій (2009) проводиться в Україні за ініціативою проекту "Підтримка мережі Євроклубів України", що реалізується Українською асоціацією європейських студій за підтримки Представництва Європейської Комісії в Україні.
 
Це була перша з серії майстерень у Харкові, яку проводила Спіркіна Марина Володимирівна, учасник національної Майстерні у м. Дніпропетровську. Найближчим часом планується проведення Майстерень для інших Євроклубів Харківщини.
 
Учасниками майстерні стали 20 учнів з Харківського ліцею № 149, НВК "Гармонія" та ХЗШ № 158, а також опікуни Євроклубів цих шкіл.
 
До програми творчої майстерні було включено:

Як показує найрізноманітніший досвід, партнерство корисніше від конкуренції у будь-яких сферах, а тим більше в галузі громадської діяльності та розбудови демократичного суспільства. Тому ідея співпраці євроклубів міста задля досягнення спільної мети зовсім не нова і виникла давно.
 
Виходячи з таких міркувань, ГО «Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб» в рамках проекту "Підтримка мережі Євроклубів України", що реалізується ВГО "Українська асоціація європейських студій" за підтримки Представництва Європейської Комісії в Україні була проведена творча майстерня, що зібрала школярів з активною громадянською позицією, членів євроклубів Кременчука, Комсомольська та Світловодська.
 
На початку робочого дня євроклубівці приєдналися до учасників проекту «КІНОальтернатива», щоб разом переглянути фільм та обговорити тему «Демократія», адже кінозустрічі цілком можуть стати цікавою та інноваційною ... Читати далі »
Категорія: Євроклуби | Переглядів: 1170 | Додав: innovate | Дата: 2009-02-26 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 »
Новини
Проект [64]
Новини проекту, анонси та релізи заходів
Євросоюз [13]
Європейський рік креативності та інновацій в ЄС
Креативність [3]
Набір інструментів для розвитку креативності
Євроклуби [41]
Новини від євроклубів-учасників проекту
Інновації [14]
Інноваційні люди, їх ідеї, проекти, моделі
Пошук
Опитування
В якій сфері найбільш потрібні інновації?
Всього відповідей: 294
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід
Календар новин
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Сайти-друзі

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.