Вітаємо, ГістьВівторок, 2024-03-19, 5:15 AM

Рік креативності & інновацій в Україні


Головна » Інновації
У Вас є інноваційна ідея? Ви бажаєте реалізувати свою ідею?
Надсилайте свій проект на Всеукраїнський конкурс інноваційних ідей-2011

Організатор конкурсу – Колегіум молодих науковців
Останній термін подачі проектів 25.02.2011 р.
Результати 25.03.2011 р.

Переможці конкурсу отримають дипломи та цінні подарунки від організаторів та партнерів конкурсу. Кращі проекти будуть представлені на Міжнародному економічному Форумі для пошуку інвесторів та отримання фінансування.

Оцінювання проектів буде здійснюватись за такими критеріями:
- за глибиною новизни;
- за можливістю впровадження;
- за критеріями потреби споживачу;
- за складністю впровадження.

Структура проекту:
- назва проекту;
- ім’я виконавця (чи колектив)
- контактні дані (поштова адреса, ел. скринька, телефон)
- суть проекту;
- місце впровадження;
- вартість проекту;
- ресурси по проекту, що є в наявності;
- власний ... Читати далі »

Категорія: Інновації | Переглядів: 5004 | Додав: kmn | Дата: 2010-12-30 | Коментарі (1)

Міністерство освіти та науки України, Сумська обласна державна адміністрація, Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти (Україна) проводять 26-29 квітня 2010 р. в м. Суми Третю Міжнародну наукову конференцію для студентів, аспірантів, науковців "Інноваційний розвиток суспільства за умов крос-культурних взаємодій".
Робочі мови конференції – українська, російська, англійська.

Партнери: Norsk Institutt for Strategiske Studier (Norwegian Institute for Strategic Studies), Національний Університет Києво-Могилянська Академія (кафедра політології), Інститут економіки та прогнозування НАН (м.Київ), Інститут економіки промисловості НАН України (м.Донецьк), Інститут педагогічної освіти і освіти дорослих АПН України (м.Київ), СумДУ (м.Суми), Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників (м. Черкаси), Белгородский государственный университет (г.Белгород, РФ), Брянский государственный технический универ ... Читати далі »

Категорія: Інновації | Переглядів: 3329 | Додав: muzika | Дата: 2010-02-28 | Коментарі (0)

Стали відомі країни для кожної з 27 шкіл-учасниць, що будуть представлені під час другого етапу змагань.
 
13 липня в офісі Донецького молодіжного дебатного центру пройшло жеребкування для визначення країн, що будуть представлені шкільними командами під час другого етапу Всеукраїнського змагання з європейської інтеграції.
  
Для проведення жеребкування було запрошено незалежних представників: Світлану Гордейчук - провідного спеціаліста управління освіти та науки Донецької обласної адміністрації; Андрія Удовенко - директора загальноосвітньої школи № 61- представника команди переможниці першого етапу в Донецької області; Тетяну Строй - голову громадської організації Донецький прес-клуб та незалежних журналістів Олену Самойленко та Тетяну Михайлову.
 
Другий етап змагань відбудеться восени цього року в м. Києві. Участь у змаганні візьмуть 27 команд-переможців першого етапу, де вони всі мають поборотися ... Читати далі »
Категорія: Інновації | Переглядів: 3067 | Додав: innovate | Дата: 2009-07-16 | Коментарі (0)

Запрошуємо познайомитись з Національною мережею регіональних центрів інноваційного розвитку Державного агентства України з інвестицій та інновацій.
 
Державне агентство України з інвестицій та інновацій утворено в 2005 році Указом Президента України "Про утворення Державного агентства України з інвестицій та інновацій" від 30 грудня 2005 року № 1873. 
Держінвестицій є спеціально уповноваженим центральним органом виконавчої влади у сфері інноваційної діяльності. Сайт Агенства: http://www.in.gov.ua/. Сайт мережі: http://www.in.gov.ua/index.php?lang=ua&get=180
 
Пропонуємо Євроклубам залучати представників відповідних центрів до заходів у рамках Європейського року креативності та інновацій, під час проведення творчих майстерень та Ярмарок креативності та інновацій.
Категорія: Інновації | Переглядів: 3965 | Додав: innovate | Дата: 2009-03-28 | Коментарі (0)

26 марта в г. Ялта (АР Крим) пройдет дискуссионный клуб на тему «Свобода слова – европейский опыт», посвященный вопросам информирования жителей Крыма о евроинтеграционных процессах Украины.

Региональное ресурсное агентство "Крым-перспектива”, Ялтинский общественный оргкомитет по проведению «Дня Европы в Украине» и Центральная Городская  Библиотека им. А.П.Чехова (Ялта) приглашают Вас для участия в работе дискуссионного клуба  на тему «Свобода слова – европейский опыт», который пройдет при поддержке Европейской программы Международного фонда «Відродження».

В программе дискуссионного клуба: обсуждение опыта и потенциальных возможностей крымских общественных организаций в информировании общественности, формировании общественного мнения и европейского мировоззрения; передача материалов (книги, буклеты, фильмы), предоставленных Международным фондом «Відродження» для ЦГБ им. А.П.Чехова, г. Ялта.

В рамках клуба также планируется рассмотрени ... Читати далі »

Категорія: Інновації | Переглядів: 1608 | Додав: innovate | Дата: 2009-03-25 | Коментарі (0)

Львівська Франківська районна адміністрація спільно з колективами інноваційних навчальних закладів  розпочинають українсько-голландський проект екологічного спрямування «Перші проліски».
 
Цього тижня делегація з Нідерландів перебуває у Львові, щоб ознайомитись з навчальними закладами, які реалізовуватимуть проект та визначити план роботи на цей рік. 
 
Перші проліски» – це міжнародний освітній проект з екологічної освіти, що передбачає впровадження основ сталого розвитку в практику навчально-виховної роботи початкових і середніх шкіл України.
 
Проект реалізовуватимуть протягом двох років 2009-2011 рр. у навчальних закладах «Школа радості», НВК «Малюк», НВК ім. В. Стуса, СЗШ «Надія», СЗШ «Джерельце».
 
Проект розпочинається у Франківському районі м. Львова з подальшим охопленням шкільних установ Львова та Львівської області. Другий етап проекту передбачає залучення шкі ... Читати далі »
Категорія: Інновації | Переглядів: 1838 | Додав: innovate | Дата: 2009-03-21 | Коментарі (0)

Запрошуємо 27-30 квітня 2009 р. в м. Суми на другу Міжнародну наукову конференцію для студентів, аспірантів, науковців "Інноваційний розвиток суспільства за умов крос-культурних взаємодій".
 
Додаємо інформаційний лист конференції.
 

 
Міністерство освіти та науки України

Сумська обласна державна адміністрація

... Читати далі »

Категорія: Інновації | Переглядів: 2078 | Додав: innovate | Дата: 2009-03-16 | Коментарі (0)

Пропонуємо ознайомитись з оголошенням про конкурс на участь в програмі Колегіуму ім. Теодора Гойса Фонду ім. Роберта Боша та Спілки МітОст на 2009 рік.

Громадянському суспільству потрібні ідеї кожного з нас, воно живе ТВОЄЮ активністю. Саме тому Колегіум ім. Теодора Гойса підтримує молодих людей в віці від 18 до 25 років з 30 країн на їх шляху до конкретизації та реалізації власних ідей по покращенню власного оточення. 
 
В рамках програми учасники протягом одного року перетинають кордони, руйнують стереотипи в своїх головах, обмінюються своїм розумінням та досвідом демократії та втілюють в життя власні проектні ідеї. При цьому учасники самостійно вибирають свій власний простір змін (чи то політична освіта, соціальні проекти або культурні акції)  та проектний метод (семінар, театральні методи, робота зі ЗМІ і т.д.)
 
Програмний рік стартує влітку з п’яти міжнародних семінарів, де учасники за ... Читати далі »
Категорія: Інновації | Переглядів: 1307 | Додав: innovate | Дата: 2009-02-14 | Коментарі (0)

Українською асоціацією європейських студій розроблені методичні матеріали для проведення нової інтерактивної гри "Європа двох швидкостей".
 
Гра розроблена експертами Української асоціації європейських студій (просимо вказувати при використанні) на підставі гри "Історія двох міст" Ради Європи. Автори запрошують навчальні заклади, молодіжні організації та Європейські клуби користуватись цією грою для проведення заходів Євроклубів, адаптувати гру до інших сучасних подій чи процесів, вносити зміни в правила тощо.
 
Оптимальна кількість учасників гри - 14-16 осіб, тренер грає роль Банкіра. Для наочності, автори радять використовувати кольоровий папір - 60 сторінок одного кольору (блакитного), 60 іншого (жовтого), 4 сто ... Читати далі »
Категорія: Інновації | Переглядів: 1468 | Додав: innovate | Дата: 2009-01-15 | Коментарі (0)

По инициативе консорциума „Экологические технологии и инновации” с 16 по 22 марта 2009 года на территории Национального комплекса „Экспоцентр Украины” состоится Международный форум „Зеленая Неделя в Украине”.
 
По рекомендации Ассоциации городов Украины, ТПП Украины, Украинского союза промышленников и предпринимателей, при участии Министерства охраны окружающей природной среды, Министерства Жилищно-коммунального хозяйства, Министерства строительства и регионального развития Украины, Государственного комитета Украины по вопросам промышленной безопасности, охраны труда и горного надзора и других профильных организаций, по инициативе консорциума „Экологические технологии и инновации” с 16 по 22 марта 2009 года на территории Национального комплекса „Экспоцентр Украины” состоится Международный форум „Зеленая Неделя в Украине”.
 
Это комплексное мероприятие пройдет под патронатом Академии наук Украины и будет посвящ ... Читати далі »
Категорія: Інновації | Переглядів: 2707 | Додав: innovate | Дата: 2009-01-11 | Коментарі (1)

1 2 »
Новини
Проект [64]
Новини проекту, анонси та релізи заходів
Євросоюз [13]
Європейський рік креативності та інновацій в ЄС
Креативність [3]
Набір інструментів для розвитку креативності
Євроклуби [41]
Новини від євроклубів-учасників проекту
Інновації [14]
Інноваційні люди, їх ідеї, проекти, моделі
Пошук
Опитування
В якій сфері найбільш потрібні інновації?
Всього відповідей: 294
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід
Календар новин
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Сайти-друзі

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.