Вітаємо, ГістьВівторок, 2024-03-19, 11:09 AM

Рік креативності & інновацій в Україні


Головна » 2009 » Березень » 24

19 березня 2009 року. в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5  м. Новограда-Волинського Житомирської області відбулась творча майстерня для вчителів школи.

Захід був присвячений Європейському року креативності та інновацій 2009. Мета   майстерні - допомогти  учасникам тренінгу розвинути власні творчі та новаторські здібності.

Захід було проведено координатором шкільного євроклубу «Планета №5» Анжелікою Савченко та заступником директора з методичної роботи Тетяною Куницею.

Учасниками майстерні стали учні 20 вчителів школи,  які виявили інтерес до теми “Творчість та інновації”, займають активну громадську позицію з теми , активно втілюють інтерактивні форми навчання.        

Майстерня зацікавила учасників різноманітністю навчальних форм, які були запропоновані, та новими підходами до самого розуміння понять “творчості” та “інновацій”. Під час тренінгу інноваційні технол ... Читати далі »
Категорія: Проект | Переглядів: 977 | Додав: innovate | Дата: 2009-03-24 | Коментарі (0)

Мета проекту: ознайомлення шкільної молоді м. Кременчука  з польською культурою, та Польщею як країною, зокрема. Сприяти молодіжній дипломатії між двома країнами; інтеграції між партнерськими Шкільниим Європейським клубами та Центрами Дитячої Дипломатії м.Кременчука.

3 березня 2009 року за підтримки АСМБР, Представництва Польської туристичної організації в Україні та Польського інституту в м. Києві відбулось відкриття проекту "Польські дні у Кременчуці" на базі Кременчуцької гімназії №5.
У рамках відкриття проекту відбулась зустріч старшокласників з Президентом АСМБР Андрієм Васильовичем Мельником, на якій були обговорені питання значення народної та дитячої дипломатії, можливості подальшого розвитку Євроклубу "Діалог" та Центру дитячої дипломатії «Польща - Україна» Кременчуцької гімназії №5.
 
В урочистій обстановці Президентом АСМБР Андрієм Мельником та директором гімназії № 5 Ілоною Бобер було підписано Меморандум про співпра ... Читати далі »
Категорія: Євроклуби | Переглядів: 1242 | Додав: innovate | Дата: 2009-03-24 | Коментарі (0)

Міжнародний Фонд "Відродження" в рамках проекту "Знання про Європу - молодь як ініціатор змін" оголосив конкурс міні-грантів для місцевих проєвропейських ініціатив.

Метою конкурсу міні-грантів на кращі місцеві ініціативи є надання можливостей для активізації діяльності учнівської молоді, привернення уваги місцевої влади, громадських та державних організацій до питань європейської інтеграції України.
 
Пріоритет надаватиметься ініціативам (проектам), які :
"передбачають проведення інформаційно-просвітницьких заходів, спрямованих на інформування членів громад про перебіг європейської інтеграції та включення до цього процесу України;
"спрямовані на привернення уваги молодих українців до важливості отримання виваженої та сучасної інформації про стан європейської інтеграції України;
"передбачають максимальне залучення до своїх заходів територіальної громади, громадських організацій, шкільної та студентської молоді, ЗМІ та ... Читати далі »
Категорія: Євросоюз | Переглядів: 1295 | Додав: office-mcrr | Дата: 2009-03-24 | Коментарі (0)

Євроклуб "Обрій" смт. Гродівки у четвер, 12 березня, провів майстерню креативності та інновацій. Захід пройшов піднесено, всі учасники проявили максимум активності, отримали задоволення, а євроклубівці виробили ідеї для  молодіжного екологічного ярмарку "Еcо-fair".
 
Тренерами цієї майстерні були євроклубівці Яна Кашицька та Катерина Іванова. У заході брали участь: голова селищної ради Руденко Людмила Петрівна, районний депутат, директор школи Кухаренко Людмила Миколаївна, депутати селищної ради Ковтун Наталя Олександрівна та Баришник Василь Дмитрович, вчителі, батьки, парламент Ліги старшокласників, євроклуб.

Після представлення проекту і знайомства, були вироблені правила, проведена інтерактивна гра "Еко Бінго", керівники Євроклубу "Обрій" Мазоха Р.В., менеджер Кошицька Я.С. презентували роботу клубу. Після цієї вступної частини учасники виконували творчі завдання у грі-квесті "Екотворчість", тренувались використовувати ... Читати далі »

Категорія: Проект | Переглядів: 1114 | Додав: innovate | Дата: 2009-03-24 | Коментарі (0)

26 лютого відбулася майстерня креативності та інновацій проекту «Підтримка мережі Євроклубів України», що реалізується ВГО «Українська асоціація європейських студій» за підтримки Представництва Європейської Комісії в Україні серед студентів Луцького національного технічного університету. Про це 28 лютого повідомляють «Волинські Новини».

Як інформує прес-служба Центру Європейської Інформації міста Луцька, організаторами ініціативи стали Ліна Басюк директор Центру Європейської Інформації міста Луцька та Оксана Урбан керівник Навчально-наукового центру з європейської та євроатлантичної інтеграції України ЛНТУ.

Ініціатива проведення Європейського року креативності та інновацій (2009) почалась з пропозиції Європейської Комісії до Ради Європейського Союзу та Європейського Парламенту прийняти відповідне рішення згідно процедур ЄС. Тому, по всій Україні відбуваються творчі майстерні метою яких є розвиток креативності та творчого мислення. «Європейські діяч ... Читати далі »

Категорія: Проект | Переглядів: 1075 | Додав: innovate | Дата: 2009-03-24 | Коментарі (0)

Новини
Проект [64]
Новини проекту, анонси та релізи заходів
Євросоюз [13]
Європейський рік креативності та інновацій в ЄС
Креативність [3]
Набір інструментів для розвитку креативності
Євроклуби [41]
Новини від євроклубів-учасників проекту
Інновації [14]
Інноваційні люди, їх ідеї, проекти, моделі
Пошук
Опитування
В якій сфері найбільш потрібні інновації?
Всього відповідей: 294
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід
Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Сайти-друзі

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.