Вітаємо, ГістьВівторок, 2024-03-19, 9:33 AM

Рік креативності & інновацій в Україні


Головна » 2009 » Березень » 06
Громадські організації "Вінницький регіональний центр інформації "Креатив" та "Філософія Серця" проводять обласний конкурс "ПІЗНАЙМО ВІННИЧЧИНУ!".
 
Метою конкурсу є консолідація молоді у збереженні історичної та культурної спадщини Вінниччини як європейської цінності. Виконанню цієї мети слугує запровадження демократичних практик молодіжної роботи, яка ґрунтується на європейських цінностях та активній участі молоді в суспільному житті.
 
Конкурс проводиться в рамках програми "Чемпіони європейської освіти" проекту громадської організації "Європейський діалог" "Європейська освіта для неурядових ініціатив".
 
Партнерами конкурсу виступають: Представництво Європейської Комісії в Україні, Вінницьке міське управління освіти, Управління освіти і науки Вінницької ОДА, Управління культури і туризму Вінницької ОДА, Центр європейської інформації у м. Вінниця, ВОУНБ ім. К.А. Тімірязєва, Обласна ... Читати далі »
Категорія: Євроклуби | Переглядів: 1689 | Додав: innovate | Дата: 2009-03-06 | Коментарі (0)

Європейські клуби та місцеві мережі Євроклубів з усієї України запрошуються взяти участь в конкурсі інноваційних проектів у рамках відзначення Європейського року креативності та інновацій в Україні. Конкурс проводиться в межах проекту ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України", який виконує ВГО "Українська асоціація європейських студій" за підтримки Представництва Європейської Комісії в Україні.

Мета Конкурсу – посилити спроможність Євроклубів, їх мережеву співпрацю, через надання підтримки в реалізації інноваційних місцевих та мережевих проектів Євроклубів. Реалізовані проекти мають в творчий та новаторський спосіб сприяти залученню Євроклубів до вирішення проблем місцевих громад, обміну досвідом і розвитку співпраці всередині Української мережі Євроклубів, привертати увагу широкої громадськості до діяльності Євроклубів, покращувати їх імідж, сприяти реалізації цілей Європейського року креативності та інновацій (ЄРКІ) в Україні.
 
Конкурс ... Читати далі »
Категорія: Проект | Переглядів: 991 | Додав: innovate | Дата: 2009-03-06 | Коментарі (0)

Євроклуб "Єврофест" Херсонського національного технічного університету пропонує познайомитись з планами роботи і залучитись до заходів Євроклубу у 2009 році.
 
Контактна особа: Анастасія Кравець, е-пошта Євроклубу: evrofest[ @ ]ukr.net
 

План роботи евроклубу ХНТУ "Єврофест"

... Читати далі »

Категорія: Євроклуби | Переглядів: 2932 | Додав: innovate | Дата: 2009-03-06 | Коментарі (0)

Новини
Проект [64]
Новини проекту, анонси та релізи заходів
Євросоюз [13]
Європейський рік креативності та інновацій в ЄС
Креативність [3]
Набір інструментів для розвитку креативності
Євроклуби [41]
Новини від євроклубів-учасників проекту
Інновації [14]
Інноваційні люди, їх ідеї, проекти, моделі
Пошук
Опитування
В якій сфері найбільш потрібні інновації?
Всього відповідей: 294
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід
Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Сайти-друзі

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.