Вітаємо, ГістьВівторок, 2024-03-19, 12:46 PM

Рік креативності & інновацій в Україні


Головна » 2009 » Березень » 21
17 березня 2009 року у м. Хмельницькому на базі гімназії № 2, Асоційованої школи ЮНЕСКО відбувся захід "Європейська Майстерня креативності та інновацій" для методистів, голів МО та керівників євроклубів міста та області у рамках проекту "Підтримка мережі Євроклубів України".
 
Проект "Підтримка мережі Євроклубів України" реалізується ВГО "Українська асоціація європейських студій" за підтримки Представництва Європейської Комісії в Україні з нагоди відзначення "Європейського року креативності та інновацій – 2009".

Метою Майстерні було створення Асоціації євроклубів Хмельниччини, а також сприяння подальшому розвитку спроможності й підтримки ініціатив Євроклубів міста та області ,залучення їх до загальноєвропейських ініціатив, в т.ч. до Європейського року креативності та інновацій – 2009.

Перед організаторами ставились завдання:
- організація та проведення Ярмарку креативності та інновацій для керівників Євроклубів ... Читати далі »

Категорія: Проект | Переглядів: 1274 | Додав: innovate | Дата: 2009-03-21 | Коментарі (0)

Львівська Франківська районна адміністрація спільно з колективами інноваційних навчальних закладів  розпочинають українсько-голландський проект екологічного спрямування «Перші проліски».
 
Цього тижня делегація з Нідерландів перебуває у Львові, щоб ознайомитись з навчальними закладами, які реалізовуватимуть проект та визначити план роботи на цей рік. 
 
Перші проліски» – це міжнародний освітній проект з екологічної освіти, що передбачає впровадження основ сталого розвитку в практику навчально-виховної роботи початкових і середніх шкіл України.
 
Проект реалізовуватимуть протягом двох років 2009-2011 рр. у навчальних закладах «Школа радості», НВК «Малюк», НВК ім. В. Стуса, СЗШ «Надія», СЗШ «Джерельце».
 
Проект розпочинається у Франківському районі м. Львова з подальшим охопленням шкільних установ Львова та Львівської області. Другий етап проекту передбачає залучення шкі ... Читати далі »
Категорія: Інновації | Переглядів: 1838 | Додав: innovate | Дата: 2009-03-21 | Коментарі (0)

Новоград-Волинська міська асоціація європейських клубів в рамках проекту "Підтримка мережі Євроклубів України" провела першу з серії творчих майстерень для координаторів шкільних євроклубів Новограда-Волинського.
 
Майстерню креативності та інновацій для керівників 10 шкільних європейських клубів провели завідувач інформаційно-методичного центру, голова міської асоціаці європейських клубів Павло Ліневич та методист ІМЦ Галина Данильчук.
 
З самого початку творчої майстерні для неї було характерно творчий підхід і постійний пошук розв’язку творчих завдань, навчання нестандартному мисленню. Протягом тренінгу були проведенні інтеграційні ігри, що сприяли налагодженню дружньої атмосфери. Одним з завдань стало побудувати асоціативний ряд до понять ініціативність, креативність та творчість.
 
Дуже цікавим було те, як проявилася творчість у учасників під час опису асоціацій у формі різноманітних малюнків. А резу ... Читати далі »
Категорія: Проект | Переглядів: 1142 | Додав: innovate | Дата: 2009-03-21 | Коментарі (0)

Новини
Проект [64]
Новини проекту, анонси та релізи заходів
Євросоюз [13]
Європейський рік креативності та інновацій в ЄС
Креативність [3]
Набір інструментів для розвитку креативності
Євроклуби [41]
Новини від євроклубів-учасників проекту
Інновації [14]
Інноваційні люди, їх ідеї, проекти, моделі
Пошук
Опитування
В якій сфері найбільш потрібні інновації?
Всього відповідей: 294
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід
Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Сайти-друзі

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.