Вітаємо, ГістьП`ятниця, 2024-04-19, 4:48 PM

Рік креативності & інновацій в Україні


Головна » 2009 » Квітень » 14 » Весняна Школа учителів-лідерів європейської інтеграції для вчителів м. Ровеньки
Весняна Школа учителів-лідерів європейської інтеграції для вчителів м. Ровеньки
1:41 AM

8 квітня 2009 року Ровеньківська громадська молодіжна організація Євроклуб «Зірковий обрій» в ході реалізації проекту «Крок до Європи» провела  І Міську Весняну Школу учителів лідерів  з питань європейської  інтеграції для 23 вчителів м. Ровеньки
 
Головні завдання Весняної  Школи :

  • підготовка вчителів-лідерів освітніх закладів міста до здійснення більш ефективної інформаційно-просвітницької діяльності у сфері європейської інтеграції;
  • підготовка команди з 23 вчителів-лідерів, що створять основу мережі постійно діючих  осередків інформаційно-просвітницької роботи з питань європейської інтеграції в рамках міста – шкільних Євроклубів

У роботі школи взяли участь:

Трякіна Галина Лук'янівна- Управляюча Луганською обласною  ГО Бізнес – клуб «Європейський вибір»;
Наталія  Датченко – експерт з європейської інтеграції та соціальної політики ГО «Агентство Стійкого Розвитку Луганського регіону»
 
Відкрила роботу Школи секретар Ровеньківської міської ради Ушакова Олена Павлівна,яка відзначила важливість завдання, поставленого перед учасниками Школи.

Начальник управління освіти м. Ровеньок Т.В. Коваленко , яка була присутня на засіданні Школи, вказала на необхідність нововведень у школах, свіжого мислення,зміни стандартів.

У ході роботи Школи її учасники розширили свої знання з питань історії розвитку Європейського Союзу, повноважень його інституцій , умов вступу до Євросоюзу.

Основним для  Школи було питання «Що таке Євроклуб? Як його відкрити у школі? Які основні завдання і принципи його роботи?

Учасники Школи лідерів самі спробували провести одне з перших засідань Євроклубу в ході тренінгу – «Європейське кафе», де з'ясували, навіщо, для кого потрібен Євроклуб, що він дає учням, батькам і вчителям.

На засіданні Школи відбулась презентація першого у місті Ровеньки Євроклубу Ясенівської гімназії і реалізованого його членами проекту «Тиждень Європи в школі»

Членам школи було запропоновано разом з учнями взяти участь у Міському конкурсі «Європа очима ровенчан», а також підготувати учнів до участі у першій для м. Ровеньки Євроолімпіаді, яка відбудеться 24 квітня. 


За додатковою інформацією звертатись до керівника Ровеньківської  громадської молодіжної організації Євроклуб «Зірковий обрій» Казьміної Алли за тел. 80952579980 або електронною поштою: valera3429@yandex.ru

Категорія: Євроклуби | Переглядів: 1367 | Додано: innovate | Рейтинг: 1.0/1 |
Загалом коментарів: 0
Only registered users can add comments.
[ Реєстрація | Увійти ]
Новини
Проект [64]
Новини проекту, анонси та релізи заходів
Євросоюз [13]
Європейський рік креативності та інновацій в ЄС
Креативність [3]
Набір інструментів для розвитку креативності
Євроклуби [41]
Новини від євроклубів-учасників проекту
Інновації [14]
Інноваційні люди, їх ідеї, проекти, моделі
Пошук
Опитування
В якій сфері найбільш потрібні інновації?
Всього відповідей: 294
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід
Календар новин
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Сайти-друзі

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.