Вітаємо, ГістьСубота, 2024-04-27, 2:47 AM

Рік креативності & інновацій в Україні


Головна » 2009 » Квітень » 6 » Анотація проекту «Євроклуби України: від мікрогрантів – до масштабних програм з європейської освіти»
Анотація проекту «Євроклуби України: від мікрогрантів – до масштабних програм з європейської освіти»
7:26 PM
"Євроклуби України: від мікрогрантів – до масштабних програм з європейської освіти"
громадської організації "Євроклуб "Право і Захист".

Починаючи з лютого 2009 року, громадська організація «Євроклуб «Право і Захист» (надалі – Євроклуб) за фінансової підтримки Фонду демократичних грантів Посольства США в Україні виконує проект «Євроклуби України: від мікрогрантів – до масштабних програм з європейської освіти» (надалі – Проект).

Проект є всеукраїнським та передбачає проведення двох тренінгів (травень та серпень 2009) для євроклубів України, зареєстрованих як юридичні особи. Тренінги передбачають навчання євроклубів виконувати масштабні програми, спрямовані на активізацію участі молоді у євроінтеграційних процесах, що відбуваються на території України.

Особливою є методологія проектних тренінгів, оскільки: 1) під час тренінгів слухачі (представники євроклубів) будуть не просто навчатися, а колективно готувати проекти, що потім буде направлено до донорських інституцій для отримання фінансування з метою реалізації відповідних програм; 2) тренерами виступатимуть, зокрема, представники донорських інституцій, які зможуть навчити учасників формувати максимально ефективні та перспективні програми, спираючись на досвід провідних фондів, які виділяють гранти для роботи на території України.

Фактично, проектні тренінги є формою спільної роботи, яка дозволить підготувати серію масштабних програм, спрямованих на залученням молоді до євроінтеграційних процесів на території України.

Проектом також передбачена координація пошуку коштів, необхідних для втілення програм, розроблених в межах тренінгів.

Результати проектної діяльності будуть оформлені у вигляді брошури, яка розповсюджуватиметься між євроклубами України та іншими інституціями, що опікуються проблемами євроінтеграції України, зокрема, в контексті залучення молоді до цього процесу.

Якщо Ви зацікавлені в отриманні інформації про Проект, участі у проектній діяльності, зокрема, тренінгах, просимо зв’язуватися з менеджером Проекту Беніаміном Бабаджаняном, скориставшись контактною інформацією, вказаною нижче.
______

Громадська організація «Євроклуб «Право і Захист» (надалі – Євроклуб) зареєстрована в м. Києві 24 березня 2008 року.

Основна мета діяльності Єроклубу згідно Cтатуту є захист прав, свобод і законних інтересів своїх членів; сприяння інформуванню й вихованню молодих людей в дусі спільних європейських цінностей, встановлюючи партнерські стосунки із європейськими молодіжними неурядовими організаціями, підтримуючи курс України на інтеграцію в європейські структури.

Команда, що заснувала Євроклуб, в період з 2005 по 2007 рік працювала у відомій міжнародній громадській організації «Міжнародне товариство прав людини – Українська секція». Працюючі у складі Товариства, засновники Євроклубу спільно з іншими співпрацівниками успішно виконали понад 20 проектів, спрямованих на захист прав людини, демократії та затвердження європейських цінностей. Серед проектів були програми як регіонального, так всеукраїнського і міжнародного масштабу.

Євроклуб "Право і Захист"
hr.euroclub@gmail.com
+ 38 044 331 22 52
+ 38 044 235 41 10
01001, м. Київ-1, а/с 10

Про поняття євроклубів можна дізнатись за адресою: http://www.delukr.ec.europa.eu/page17323.html

Категорія: Проект | Переглядів: 1228 | Додано: janbajan | Рейтинг: 5.0/1 |
Загалом коментарів: 0
Only registered users can add comments.
[ Реєстрація | Увійти ]
Новини
Проект [64]
Новини проекту, анонси та релізи заходів
Євросоюз [13]
Європейський рік креативності та інновацій в ЄС
Креативність [3]
Набір інструментів для розвитку креативності
Євроклуби [41]
Новини від євроклубів-учасників проекту
Інновації [14]
Інноваційні люди, їх ідеї, проекти, моделі
Пошук
Опитування
В якій сфері найбільш потрібні інновації?
Всього відповідей: 294
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід
Календар новин
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Сайти-друзі

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.