Вітаємо, ГістьП`ятниця, 2024-03-29, 12:54 PM

Рік креативності & інновацій в Україні


Головна » 2008 » Листопад » 6 » База даних євроклубів України
База даних євроклубів України
5:13 PM
В рамках проекту "Підтримка мережі Євроклубів України" за підтримки Представництва Єврокомісії командою УАЄС відновлена робота щодо створення повноцінної бази даних євроклубів України, розпочата на початку цього року.
 
До бази були включені дані, надані Представництвом Єврокомісії, що були підготовлені Асоціацією "Нова Доба", в рамках минулорічного проекту за підтримки Представництва. Оновлення бази відбувається також завдяки відомостям, які надсилаються на адресу Мережі євроклубів самими клубами. Ця робота виконується на громадських засадах, і, оскільки база даних є спільним інтересом усіх євроклубів, просимо євроклуби та осередки УАЄС долучитись до її наповнення.
 
База даних євроклубів є джерелом інформації про молодіжні європейські клуби України, що має на меті сприяти контактам між клубами та налагодженню співпраці, залученню всебічної підтримки на діяльність євроклубів на місцевому та національному рівні. Євроклуби згадуються у Державній цільовій програмі інформування населення з питань європейської інтеграції України на 2008-2011 роки, і наявність об’єктивної інформації про стан євроклубівського руху сприятиме реалізації цієї важливої держпрограми. Треба відзначити, що деякі активні євроклуби зробили свій внесок в програму на етапі її громадського обговорення.
 
База даних має стати невід'ємною складовою інформаційних ресурсів євроклубівського руху України, таких, як Інтернет-портал (www.euroclubs.at.ua), централізована електронна розсилка (groups.google.com/group/ukraineuroclubs), де мають поширюватись анонси та релізи заходів євроклубів, інформація про проекти та кращий досвід, методичні матеріали та контакти. Деякі євроклуби також вже користуються цими можливостями і повідомляють дані про себе, свої заходи тощо.
 
Оскільки робота над базою даних є достатньо важкою – часто дані є дуже застарілими, розрізненими і неповними, е-пошта є відсутньою, або неправильно записаною – просимо перевірити інформацію про свої клуби, надати нові дані або вказати на необхідність внесення змін.
 
Усю інформацію, що стосується бази даних, просимо надсилати на нашу електронну пошту euroclub.org.ua@gmail.com з поміткою "Database". База даних буде розміщуватись на сторінці www.euroclubs.at.ua у відповідному розділі.
 
Додаток:
Категорія: Євроклуби | Переглядів: 1288 | Додано: newsmaker | Рейтинг: 0.0/0 |
Загалом коментарів: 0
Only registered users can add comments.
[ Реєстрація | Увійти ]
Новини
Проект [64]
Новини проекту, анонси та релізи заходів
Євросоюз [13]
Європейський рік креативності та інновацій в ЄС
Креативність [3]
Набір інструментів для розвитку креативності
Євроклуби [41]
Новини від євроклубів-учасників проекту
Інновації [14]
Інноваційні люди, їх ідеї, проекти, моделі
Пошук
Опитування
В якій сфері найбільш потрібні інновації?
Всього відповідей: 294
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід
Календар новин
«  Листопад 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Сайти-друзі

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.