Вітаємо, ГістьП`ятниця, 2024-04-26, 11:14 AM

Рік креативності & інновацій в Україні


Головна » 2008 » Жовтень » 27 » Творчий підхід до Києва доведе!
Творчий підхід до Києва доведе!
4:13 PM
Одним з найбільш креативних та інноваційних осередком євроклубівського руху є м.Новоград-Волинський, де активно діє місцева мережа євроклубів.
 
Нижче наводится інформація про нещодавну акцію мережі.
 

 
Екскурсія учнівського та педагогічного активу шкіл міста до Києва
 
22.10.2008
 
 
Вже вдруге за останні 4 роки за ініціативи міського інформаційно-методичного центру школярі-активісти громадського життя, члени та керівники ШЄКів міста мали поїздку до столиці України. День, проведений в Києві, був цікавим та насиченим. Учасників делегації приймав народний депутат України, голова комітету з питань європейської інтеграції Борис Іванович Тарасюк у залі засідань цього комітету. Борис Іванович гостинно зустрів своїх земляків, коротко зупинився на своїй депутатській діяльності та відповів на численні запитання дітей та дорослих. А вони були різноманітного характеру – від партійних, загальнодержавних до особистих.
 
Тарасюк Б.І. відверто та щиро висловився, що не поділяє рішення Президента про проведення дочасних виборів до ВРУ. Адже це приводить до ще більшого протистояння в українському суспільстві, підриває авторитет України у світі, призупиняє євроатлантичні наміри держави. Присутні дізнались про життєвий шлях Бориса Івановича, ставлення до різних видів його діяльності, коло його захоплень. Народний депутат зізнався, що йому більше подобається заняття громадською діяльністю ніж політичною, із жалем відмітив, що в умовах політичної та економічної кризи, фактично призупинено процес євроінтеграції України.
 
Щодо побажань своїм юним землякам, то Борис Тарасюк порадив виховувати в собі такі якості як працелюбність, патріотизм, професіоналізм, порядність, послідовність, адже саме вони є складовими його „формули успіху”. Б.І. Тарасюк відгукнувся на пропозицію молоді зустрічатися щомісячно у рідному місті, щоб зробити його своєрідним центром навчання юних активістів участі у громадському житті.
 
В другій половині дня новоград-волинці відвідали Верховну Раду України, де під час екскурсії побували у конференц-залі, залі пленарних засідань народних депутатів, мали можливість роздивитись зблизька картину «Державотворення», що відображає урочистий момент прийняття Акту проголошення незалежності України 24 серпня 1991 року за участю всіх історичних постатей – розробників цього документу.
 
Цікавим моментом подорожі до Києва стало організоване Б.І. Тарасюком відвідання кімнати-музею В’ячеслава Чорновола, розташовану в офісі Народного Руху України. Екскурсію провела сестра видатного правозахисника, засновника Народного Руху України Валентина Максимівна Чорновіл. За словами учнів та педагогів шкіл міста, поїздка до Києва була цікавою та змістовною, збагативши їх знаннями про історію та сьогодення нашої держави.
Категорія: Євроклуби | Переглядів: 1299 | Додано: innovate | Рейтинг: 0.0/0 |
Загалом коментарів: 0
Only registered users can add comments.
[ Реєстрація | Увійти ]
Новини
Проект [64]
Новини проекту, анонси та релізи заходів
Євросоюз [13]
Європейський рік креативності та інновацій в ЄС
Креативність [3]
Набір інструментів для розвитку креативності
Євроклуби [41]
Новини від євроклубів-учасників проекту
Інновації [14]
Інноваційні люди, їх ідеї, проекти, моделі
Пошук
Опитування
В якій сфері найбільш потрібні інновації?
Всього відповідей: 294
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід
Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Сайти-друзі

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.