Вітаємо, ГістьП`ятниця, 2024-04-19, 6:07 AM

Рік креативності & інновацій в Україні


Головна » 2009 » Лютий » 23 » Творча майстерня для лідерів євроклубів Антрацитівського району
Творча майстерня для лідерів євроклубів Антрацитівського району
1:15 PM
24 лютого 2009р. в приміщенні загальноосвітньої школи № 11(вул. Ілліча, буд.1-А) м. Антрацит Луганської області відбудеться творча майстерня для молодих лідерів шкільних євроклубів Антрацитівського району Луганської області. 
 
Захід відбудеться в рамках конкурсу “Молодіжні ярмарки креативності та інновацій” при інформаційній та методологічній підтримці  ВГО “Українська асоціація європейських студій”. Мета заходу допомогти  місцевим активістам європейських клубів Антрацитівського району розвинути  власні творчі та новаторські здібності, а також сприяти передачі інформаційних та методичних матеріалів з теми “творчість та інновації” для подальшого розвитку руху євро-клубів районі.
 
Творча майтерня відбудеться в рамках Європейського року креативності та інновацій 2009. Захід буде проведено координаторами Центру Європейської Інформації (м. Луганськ) – Наталією Датченко, Артемом Корочинським.
 
У майстерні візьмуть участь провідні районні активісти європейських клубів 10 ЗОШ Антрацитівського району, вчителі –практики з європейської інформації.
Захід відбудеться 24 лютого 2009 р. Час проведення: 10.00 – 13.00. Місце проведення: загальноосвітньої школи № 11, Адреса: вул. Ілліча, буд.1-А, м. Антрацит, Луганська область.
 
Реєстрація на місці. Детальну інформацію можна отримати: 8-093-580-95-68  ndatchenko@gmail.com.
* * * * *
 
Центр європейської інформації створено в рамках проекту „Євроінтеграційний вибір України для мешканців Луганської області” за підтримки Європейської програми Міжнародного Фонду “Відродження” та  Луганської обласної державної адміністрації. Метою  проекту є розширення доступу жителів Луганської області до інформації з питань європейської інтеграції України, політики ЄС,  інституцій ЄС, спільних здобутків держав-членів ЄС та України. 
 
Мережа Центрів європейської інформації на сьогодні об’єднує 23 Центри, які функціонують на базі обласних наукових універсальних бібліотек по всій Україні, а також пілотний ЦЄІ на базі бібліотеки вищого навчального закладу – Севастопольського національного технічного університету. Центри європейської інформації забезпечують доступ усіх бажаючих до інформаційних ресурсів та електронних баз даних матеріалів з тематики європейської інтеграції, а також проводять просвітницько-інформаційні заходи, спрямовані на популяризацію знань про європейську та євроатлантичну інтеграцію України. Детальніше: http://eu.prostir.ua/in/39896.html
 
Європейська програма Міжнародного фонду "Відродження" має на меті підвищення спроможності організацій громадянського суспільства України відігравати активну роль у процесі європейської інтеграції України. Програма ініціює та підтримує громадські ініціативи у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції. Сайт: www.irf.kiev.ua/ua/programs/eui/eu
Переглядів: 1172 | Додано: innovate | Рейтинг: 0.0/0 |
Загалом коментарів: 0
Only registered users can add comments.
[ Реєстрація | Увійти ]
Новини
Проект [64]
Новини проекту, анонси та релізи заходів
Євросоюз [13]
Європейський рік креативності та інновацій в ЄС
Креативність [3]
Набір інструментів для розвитку креативності
Євроклуби [41]
Новини від євроклубів-учасників проекту
Інновації [14]
Інноваційні люди, їх ідеї, проекти, моделі
Пошук
Опитування
В якій сфері найбільш потрібні інновації?
Всього відповідей: 294
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід
Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Сайти-друзі

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.